Avoin tarjouspyyntö Kulttuuritalo Villa Ranan nettisivuston ja digikokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta » Villa Rana

Avoin tarjouspyyntö Kulttuuritalo Villa Ranan nettisivuston ja digikokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta

Kulttuuritalo Villa Rana aloittaa toimintansa keväällä 2021 Jyväskylässä. Tilana on historiallisesti arvokas, vuonna 1905 rakennettu jugend-tyylinen rakennus Jyväskylän yliopiston kampusalueella. Tilan vakinaisia vuokralaisia ovat Jyväskylän Kesä, Keski-Suomen elokuvakeskus, Keski-Suomen Tanssin Keskus, Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ja Teatterikone. Lisäksi talossa tehdään kaikenlaista elävää kulttuuritoimintaa laajalle yleisölle. Toiminnan arvoja ovat korkea laatu, ammattimaisuus, saavutettavuus, vastuullisuus ja yhdenvertaisuus. Haluamme toiminnallamme ja visuaalisella ilmeellämme viestiä perinnön ja perinteen kunnioittamisesta uusien innovaatioiden avulla ja tuoda esiin tarinoita tiloista ja tekijöistä.

Nettisivujemme lähtökohta on yksinkertainen: haluamme, että Villa Ranasta ja sen esitystoiminnasta lisätietoja kaipaava henkilö löytää tarvitsemansa yhdestä paikasta ja kätevästi siirtyy tarvittaviin ulkoisiin sivustoihin. Kaikilla vakituisilla toimijoilla säilyy oma nettisivustonsa sekä omat lipunmyynnin kanavansa, joihin täytyy päästä nopeasti, selkeästi ja helposti kulttuuritalon sivuilta. Perussivuja ovat Villa Ranaa rakennuksena esittelevät sivut, tilavuokraajaa palvelevat sivut, kävijää palvelevat sivut (esityskalenteri, ravintola, esteettömyys, yhteystiedot, aukioloajat ym.) sekä uutissivut. Palautelomake ja sähköisen uutiskirjeen tilaaminen ovat perustoimintoja. Kieliversioita on vähintään kaksi, ja sivut ovat esteettömät esim. näkövammaisille.

Mielellämme etsisimme ratkaisun samalla myös seuraaviin tarpeisiin:

-asiakkuushallinta- ja laskutusjärjestelmä

-verkkokauppamahdollisuus

-mahdollisuus lähettää esityksistä livelähetyksiä tai on demand –esitysten toistaminen

-tilojen virtuaalinen esittely, 3D tai 360

-mobiiliappi, joka voisi mahdollistaa esim. virtuaalisisältöjen lukemisen tilassa olevien QR-koodien kautta sekä ravintolatilausten tekemisen 

 

Kaipaamme myös näkemystänne siitä, mitä uutta seuraavien vuosien aikana tapahtuu, ja että järjestelmä joustaa vastaamaan myös uusiin kehityssuuntiin. Haluamme pystyä itse päivittämään sivuja, mutta kehitystyötä tehdään säännöllisesti tulevina vuosina yhteistyössä teidän kanssanne.

Työ toteutetaan vuoden 2021 aikana siten, että vähintään perustoiminnot ovat valmiina toukokuussa 2021.

Kilpailutamme erikseen kulttuuritalon yleisilmeeseen liittyvän graafisen suunnittelun, jolle myös julkiset nettisivut perustuvat. Tuotamme myös itse valokuva- ja videomateriaalin, brändityön ja markkinointi- ja viestintäsuunnitelman.

Tarjousta suunnitellessasi ei haittaa, vaikka et pysty itse tuottamaan kaikkea edellä mainittua – ehkä yhteistyökumppanisi pystyvät. Potentiaalisimpien ehdokkaiden kanssa käydään neuvottelu ennen lopullisen tarjouksen jättämistä.

Pyydämme 1. vaiheen tarjouksia 25.1.2021 mennessä (huom, määräaikaa pidennetty) osoitteeseen kulttuuritalo.villarana@gmail.com. Liitäthän tarjoukseen vähintään kolme referenssiä toteuttamistanne vastaavista projekteista.

Lisätietoja antaa: tuottaja Vilja Ruokolainen, 044 245 3010

Jaa tämä artikkeli: