Tue Villa Ranan toimintaa liittymällä kulttuuritalon tukiyhdistyksen jäseneksi » Villa Rana

Tue Villa Ranan toimintaa liittymällä kulttuuritalon tukiyhdistyksen jäseneksi

Kulttuuritalo Villa Rana kutsuu sinut ilolla tukemaan kulttuuritalon toimintaa! Tämän voit tehdä helpoimmin liittymällä kannatusjäseneksi. Jäsenillemme järjestämme avajaisvuonna erikoistoimintaa: Villa Ranan esittelyn kahvitarjoiluineen heti, kun se on turvallista.

Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Vuonna 2021 kannatusjäsenmaksu on yhteisöille vähintään 100 € ja henkilöjäsenille vähintään 50 €. Kannatusjäsenmaksun voi maksaa Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistyksen tilille OP FI12 5290 0220 5573 99. Kirjoita viestikenttään sähköpostisi tai puhelinnumerosi.

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan kirjallisesta hakemuksesta hyväksyä rekisteröidyt yhteisöt ja muut oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka sääntöjensä mukaan voivat osallistua kulttuuritalon toiminnan edistämiseen. Varsinaisen jäsenen liittymismaksu on 100 €, ja jäsenmaksu vuonna 2021 100 €. Jäsenhakemuksen voi jättää osoitteeseen kulttuuritalo.villarana@gmail.com.

Jaa tämä artikkeli: